Pogosto zastavljena vprašanja

Vaš inštalater mora v sistem vnesti podatke o namestitvi in kontaktne informacije. Po tem boste po elektronski pošti prejeli edinstveno kodo, ki jo lahko uporabite za preverjanje in dokončanje registracije. Namestitveni program že izpolni vse potrebne podatke, vse kar morate storiti je, da preverite in dokončate registracijo z nekaj preprostimi koraki.

Do prejetja potrditvene e-pošte lahko traja celo uro. Če niste prejeli ničesar v daljšem časovnem obdobju, preverite mapo »Vsiljena pošta« ali »Junk«. Daikin Stand By Me elektronsko pošto pošiljajo z naslova standbyme@daikin.si, zato prosimo, da dodate ta naslov v zaupanja vredno e-pošto. Če to ne pomaga, se obrnite neposredno na svoj partnerski servisin prosite, da preverijo elektronski naslov in ponovno pošljejo potrditveno e-pošto.

Geslo lahko na enostaven način ponastavite tako, da kliknete povezavo »Prijava« na desni strani glavnega okvirja na domači strani »Stand By Me«. Nato kliknite povezavo »Ponastavi geslo« med polji za E-mail in geslo na strani za prijavo. Zatem vnesite vaš elektronski naslov, ki ste ga uporabili za registracijo vašega računa na »Stand By Me«, in kliknite gumb »Pošlji mi novo geslo«, ter nato sledite navodilom v e-pošti za ponastavitev gesla, ki jih boste kmalu prejeli.